dilluns, 30 de juny del 2008

La Massana Es Mou....sobre rodes !

NOTA PREMSA:

La Massana Es Mou ......sobre rodes !!!

El pròxims dies 11, 12 i 13 de juliol es celebrarà la 4ª Concentració de Motos Goldwing a Andorra, organitzat per el Goldwing Club Andorra (G.W.C.)en col·laboració amb els Comuns de la Massana i Ordino, Motocard, Pneumàtics SAM, Bridgestone, Bikers’ Club, ACELMA i Original Promotors de Destinacions i Assessorament.

Aquest esdeveniment atrau molta gent, no tan sols els participants internacionals, uns 150, si no també espectadors, grans i petits, amants de les motos i/o amants de la tecnologia més avançada, perquè son veritables obres mestres, aquestes maquines.

Espectacle garantit a la sortida de la excursió principal el dissabte dia 12 de juliol al mati a les 10:30 des del Hotel Magic de La Massana. Però també es pot gaudir de les mateixes motos, de forma més tranquil·la, el dissabte a la tarda a partir de les 17:00, a les Fontetes. Hi haurà una bona mostra d’alta tecnologia a aquesta plaça, que representa el nou cor de la parròquia de la Massana.

Aprofita la visita, perquè aquest mateix dissabte celebrem les Festes del Roser de la Massana. Els nostres botiguers, instal·lacions i serveis us obriran la porta amb la hospitalitat de bons Massanencs i el nostre Comú ofereix una programació complerta amb activitats diverses. Perquè totes aquestes iniciatives tinguin el màxim d’èxit compten amb el ple suport de tots els socis de ACELMA (Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana)

Us hi esperem a tots !!

Bianca Meeuwissen
Vice Presidenta

La 1ª Setmana del Comerç (Març 2008)

Mercat d'Ocasió a Fontetes ! Organitzat per ACELMA

Fotos WORLD CUP BTT 08 Operació Globus Vermell

ANDOFLORA Fotos Concurs Aparadors