dijous, 10 de gener del 2008

1r Simposi de Comerç: “El comerç SÍ es el futur d´ Andorra”

Estimats socis,

La Cambra de Comerç i el Ministeri d'Economia han organitzat per al dia 22 de gener vinent el 1r Simposi sobre el Comerç "per ajudar els professionals a afrontar les transformacions del sector amb l'intercanvi de coneixements entre els comerciants".

El simposi, que porta per lema "El comerç sí és el futur d'Andorra", tindrà lloc al Centre de Congressos d´Andorra la Vella i hi assistiran el ministre d'Economia, Joel Font, i el president de la Cambra de Comerç, Francesc Pallàs.

Durant la jornada el professor d'Esade Lluís Martínez-Ribes parlarà dels mètodes per innovar en la venda al detall i Jon Aldeiturriaga, director gerent de l'Associació de Comerciants del Barri Antic de Bilbao, exposarà les experiències en innovació en l'entorn. També hi intervindrà Nicolau Olivé, de Mango, que parlarà sobre la gestió de les botigues de la firma.Durant el matí el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Joan Torres, parlarà sobre infraestructures i mobilitat, i el gerent de Terrassa Centre, Josep Maria Martínez, explicarà la nova gestió que s'ha aplicat al centre històric de la ciutat. Al final del matí, el president d'Imaginarium, Félix Tena, parlarà sobre els nous conceptes de botiga; el delegat del Grup Gerplex, German Cid, exposarà les experiències de la seva firma, i el director general adjunt de Perfumeries Júlia, Josep Alboquers, parlarà sobre la venda al detall.